Het is niet te geloven….

Meneer Geert Wilders is niet alleen de belichaming van een morrend volk…13% van de Nederlanders is zelfs bereid deze man op te dragen het land te besturen. Hij weigert in het openbaar in debat te gaan. Zijn medestanders zijn onbekend. Hij heeft geen programma en neemt zich voor om het Europees Parlement op te heffen. Zijn Europees gedachtegoed onder de naam Voor Nederland versplintert Europa terwijl de economische reuzen China en India gewoon doorgaan met ontwikkelen. De vergelijking van de Koran met het boek Mein Kampf is werkelijk ongehoord. 

Mein Kampf roept leterlijk op tot vernietiging, tot oorlog tot strijd en onderscheid tussen mensen. Hitler en zijn trawanten laten in het boek scherp zien wat ze van plan zijn. Ich habe es nicht gewusst is dan ook onzin. Maar….de Koran is daar toch niet mee te vergelijken. Hoogstens beschrijft het bijna op dezelfde manier als de bijbel de wijze waarop 2000 tot 3000 jaar geleden werd gedacht over rollen en taboes.

Het willen verbieden van geloofsboeken geruigt van onkunde en onwetendheid. In zorgvuldige vergelijkende studies over de Koran en de Bijbel, blijkt dat de vertalingen een grote rol spelen bij beoordeling. Ontkerkelijking is bij Moslims net zo hard gaande als bij de grote geloven. De strijd van Wilders is om die reden wel degelijk gevaarlijk, discriminerend en verwerpelijk. 13% van de Nederlanders wil deze man leider van Nederland maken. Als dat gebeurt ga ik nog liever naar Italie.