Al jaren erger ik me op een aantal plekken (nogal veel) in de stad aan de zeer slechte staat van verwijzende borden en straatnaamborden.

Nou hebben natuurlijk alle voorzieningen hun houdbaarheidsbeperking.

En Janus zal nu wel streng in mijn richting kijken….Ja Hendrikus den eerste, maar ik heb niet meer geld he…..en dat klopt. Ook met de vele extra miljoenen is de keuze niet gevallen op borden wassen. Als je de rekening betaalt hoef je geen borden te wassen zal de overweging wel zijn.

Ik geef een voorbeeld:

Nu is het gelukkig niet zo dat men bij dit bord de weg kwijtraakt….maar ben eerlijk het ziet er niet uit. Misschien gewoon verweerd en versleten? Nee….kijk verder…..hokus pokus water, zeep, borstel en boendoek….

Ik heb een hele hoop leuke voorstellen nu ik dit eenmaal heb gevonden.

Maar ik hou de kaarten nog even tegen de borst.

Het leverde ook nog een aardig gesprek op over verkeersrotondes en stadsdrukte. Om 8 uur is het heel erg druk op de Lange Bunder en ook op de Claudius Pinsenlaan….ik hou het voor een constatering.

Maar bij die mevrouw zijn ook nog aan het Koolpad nieuwe bordjes beloofd. Begin mei….te druk met poetsen misschien?