Tijdens een bijeenkomst van de PVV op 1 juni in Rotterdam heeft Tweede Kamerlid Bosma zeer agressief uitgehaald naar de pers. Hij ging daarbij zelfs zover dat hij een line up wilde van de rode neuzen…..om die er af te hakken……Ik zie Clairy Polak al liggen. Nu is Clairy iemand met een Joodse achtergrond. Wanneer je bij iemand met een Joodse achtergrond met genoegen de straf van het afsnijden van de neus gebruikt dan ben je toch wel heel ver van deze samenleving komen staan. 

Citaat uit de Volkskrant:

“Pas tegen tienen, tweeënhalf uur in de bijeenkomst, is het tijd voor vragen uit de zaal. Niet de islam, maar gezondheidszorg houdt de vragenstellers het meest bezig. En weer ‘de staatsomroep’ . ‘Waarom verliest de NOS de realiteit… en rode neuzen op een lijn… en wij hebben niks te vertellen. Wat gaan we doen?’ Bosma: ‘Ik zou die neuzen gaan afhakken. Ooh, ik zie Clairy Polak al liggen…’ ” 

Zoiets is toch normaal strafbaar?
Is dat geen oproep tot haat en geweld tegen Joden in dit geval?

De roep om uitzetting van Marokkanen kan ik ook niet anders zien dan de deportaties in de tweede wereldoorlog. We gaan een zeer gevaarlijke kant op en ik hoop dat de bevolking hier niet achter aan blijft lopen.

Ik ben atheist maar ga bidden….dat Breda alsjeblieft geen PVV afdeling krijgt.
Onder het mom van vrijheid hebben ze de fundamentele waarden van solidariteit en samenleven in beslag genomen en omgekeerd.