WAAROM DEZE VRESELIJKE FILMPJES: ze zijn is bedoeld als waarschuwing.
Er zijn praktijken in de wereld die wel heel erg ver af staan van de manier waarop we hier gewend zijn met mensen om te gaan. Hoewel we ook hier vaak horen dat dienaren van het volk, ambulances, politie enz. ook beroerd worden behandeld en beschimpt.
Maar zo erg als dit kennen wij het niet. En in elk geval staat de politie er niet werkeloos op toe te zien. Maar als je het kwaad uit de doos van Pandora laat ontsnappen, krijg je het er niet meer in. Het risico bestaat dat er “wijkbeschermingsgroepjes” de PVV en CDA en VVD gaan “helpen” om de buurt veilig te maken. De politie zal dat oogluikend toestaan…..Ja…Marrokkaanse kereltjes onder controle houden….daar moet je wel eens een oogje bij dichtknijpen. En voor je het weet maken de “hulpdiensten” de dienst uit op straat en krijg je ze niet meer terug in het hok. Dan ontstaat een straatterreur onder het mom van stimuleren van veiligheid.

Dit is zo’n beetje het meest verschrikkelijke dat je op internet kunt vinden.
Verdacht van diefstal, bleek later niet waar te zijn.
Je gelooft je ogen niet….een massa die toekijkt terwijl twee jongens zonder echte reden worden doodgeslagen door een aantal mannen.

Lynchpraktijken in Pakistan

Na afloop worden de lijken op een afschuwelijke wijze door de stad gevoerd…..niemand lijkt er aanstoot aan te nemen.