Verz@breda ff onthouden die tekst….

En zo is het dan gekomen…..na een hele tijd onderhandelen….
Een nieuwe regering.
De stofwolken zijn opgetrokken en het kabinet begint daadkrachtig te handelen:

Je mag weer roken in kleine cafĂ©’s.
Het college in Breda heeft de gedachte van stadsmariniers uitgewerkt.
Waar voorheen de veiligheidsregisseurs de straat op gingen en problemen onmiddellijk aanpakten…..zo gaan de stadsmariniers……problemen onmiddellijk aanpakken. Voorheen: Hendrik Berlagestraat, van broeinest van agressie en ongewenst handelen…..nu: afgebroken en gereed voor nieuwe woningen.
Drugspanden opgeruimd, jongerenproblemen aangepakt, buurtvaders begeleid…enz.
Waarom moeten deze noeste aanpakkers nu ineens mariniers heten….

De bezoekers van de binnenstad hoeven na sluitingstijd van de winkels geen parkeergeld meer te betalen. Van meet af aan kon je bedenken…..wie gaat dat betalen. Het is nu duidelijk….de bewoners met parkeerfaciliteiten gaan meer betalen.