Ik heb een idee voor een nieuw format voor een kookprogramma.
Wij kijken elke weekdag met interesse naar het kookprogramma Topchef van RTL 8.
Al deze programma’s ook die Engelse en Australische hebben een gezamenlijk kenmerk. Moordende concurrentie. Afvallen, tranen, mislukking…
Ik snap dat er in de horeca veel concurrentie is en moet zijn, maar…..
Op TV hebben ze de neiging om te laten zien dat mensen in paniek zijn, hun doel niet realiseren, zich niet kunnen vermannen…..
Haal je op deze manier het beste uit mensen vraag ik me af.

Is het niet leuker om……..
Nu ga ik niet verder. Ik heb een idee voor een leuk nieuw format en wil nog niet dat dit al bekend wordt. Als iedereen ergens iets aan kan verdienen op tv….dan kan ik dat misschien ook wel. Door deze mededeling wil ik wel laten weten dat ik een idee heb en als je dat ooit op tv ziet en mijn teleurstelling dat de grote machthebbers met de winst zijn gaan strijken……dan heb ik dat hier al aangekondigd.