Tijdens een werkbezoek wijzen bewoners je altijd op grotere en kleinere problemen die voor hen hinderlijk voelen. Ook wijzen ze op dingen waar ze heel blij mee zijn. In de Haagse Beemden troffen we een plek met ondergrondse containers waar vaak troep wordt bijgeplaatst. Mag niet natuurlijk.

Blog Image

Er staat ook een telefoonnummer bij en als het wordt gemeld, wordt het ook opgehaald. Vraag van de wijk was of dat niet gewoon standaard kon. Als bijv.de politie of een toezichthouder het ziet. Even doorgeven en dan ophalen. Daarover even gecorrespondeerd en binnen een half uur een reactie van de directie afvalservice. Aan mij en de bewoners. Dikke duim voor zo’n snelle aanpak. smiley

Blog Image

En als ze blij zijn, bijvoorbeeld met het Cruijff Court, dan laten ze dat ook breed zien in de Haagse Beemden. Ik heb me laten vertellen dat elke zondag een toernooi en wedstrijden worden gespeeld. Ook toe we er zaterdag waren werd druk gespeeld op het Cruijff court en de panna kooi.